Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimi İstanbul'da tamamladım. İstanbul Üniversitesi'nde doktora yaptım. Yayımlanmış kitaplarım ve çeşitli yazılarım vardır. Ülkemin, özellikle siyasal, sosyal ve kültürel (din dahil) sorunlarıyla ilgilenir ve bu konulardaki düşüncelerimi, internet aracılığıyla uzanabildiğim yerlere..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Tüm Önerilerim »
Yunan İstedi ABD "ÜS" kurdu

Yazacaklarım, "yorum" değil de bloğuma bir ekleme olarak kabul edilmelidir...Yunanistan'ın ABD'nin kuracağı "ÜS"ün, DEDEAĞAÇ'ta olmasını istemesinin bence asıl nedeni,Atatürk'ün 1933 yılında Ankara'da görüştüğü Amerikalı General Mc.Arthur'a söylediği şu sözler etkili olmuştur.Atatürk özetle, şöyle demiştir:"Allah nasip eder, ömrüm vefa ederse...Selanik dahil Batı Trakya'yı Türkiye sınırları içine katacağım". Atatürk'ün ömrü vefa etmemiştir. Etmemiştir ama, O'nun bu isteği, yerine getirilecek bir "vasiyet" olarak kabul edilebilir diye düşünüyorum.

18 Eylül 2022 21:30
Türkiye'nin "jeopolitik" önemi

Merhaba Kerim Bey...Bloğuma yaptığınız yoruma, teşekkürlerimi bildiren bir karşılık vermiştim Ancak çıkmamış. Nedenini bilmiyorum. Haberiniz olsun diye, teşekkürlerimi tekrarlıyorum. Selamlar.

14 Eylül 2022 10:52
Türkiye'de Muhalif Basın

10 Ağustos 2021 günü, "Biraz da Siyasi Ahlak" başlıklı bir blog yazmış ve 0 blogda, "Yalan söylemenin dokunulmazlığı mı var?" diye sormuştum...Şimdi anlıyorum ki, "siyasi ahlak" içinde, kimi siyasilerin yaptığı gibi, para karşılığında, "yandaş muhalif basın" kiralamanın da "dokunulmazlığı" varmış...cdenizkent

17 Ağustos 2022 15:34
 
Toplam blog
: 979
: 1425
Kayıt tarihi
: 11.12.07