Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Okumayı seviyorum ve okumanın, insanın içindeki havuza taze suların katılmasını sağladığına inanıyorum. Duygu ve düşüncelerimi paylaşmak için bu büyük aileye katıldım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
 
Oh be nihayet :)

Yüksel hanım merhaba, tebrik ediyor; başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. İnşallah T.dağ Çorlu Tv projesi de gerçekleşir; böylece sizi daha yakından tanıma ve izleme şansına sahip oluruz. İyi yayınlar, saygılar, selamlar...

28 Mart 2011 23:20
Mehmet Âkif Ersoy ve Çanakkale Savaşları

Ayten hanım merhaba, bir savaşın komutasının yabancılara bırakılamayacağını çok iyi bilen M.Kemal, Alman ordusunun subaylarının beceriksizliğini gördükçe kahrolmuştur; ama ne yazık ki, bunları Enver Paşa'ya defalarca ilettiyse de, sonuç alamamıştır. Liman Van Sanders ile defalarca tartışmışlardır; bu komutan hem sinsi ve hem de yetenekleri sınırlı olan biriydi; bu savaş bütün olumsuzluklara rağmen kazanıldı ve M.Kemal bu savaşta gösterdiği üstün dehasıyla tarih sahnesine çıkmayı başarmıştır. Çok güzel dile getirmişsiniz, kaleminize ve yüreğinize sağlık. Saygılar, selamlar.

22 Mart 2011 00:30
"İzmir Aşkına" Dergisi

Ayten Hanım Merhaba, derginizin başarılı ve uzun bir yayın hayatının olmasını diliyorum; hayırlı olsun...Selam ve saygılarımla.

14 Şubat 2011 23:45
 
Toplam blog
: 52
: 1892
Kayıt tarihi
: 05.03.09