Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Ben kimim? Ben 55 yaşında hekimlik sanatını icra eden bir kişiyim. Adım Selçuk Şensöz. Bugün için Bursa'da ikamet etmekteyim. Hayat felsefem insanların göremediği, tadını almanın ne denli değerli olduğunu bilemediği domatesin tadını unutmamak ve insanlara bunu hatırlatmak. Neden Selçuk Efendi? Günümüzde yanlış kullanılan s..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hz. Ali ve Muaviye

Sıklıkla anlatılan hikayelerdendir. Bu hikaye bana başka bir hikayeyi aklıma getirdi."Müslümana haram çeşme" bu konuda bize acı gerçekleri anlatır.Körü körüne bağlılık ve körü körüne inanç. Allah bunu istemez. Lakin Kur'an dan uzak bir toplum bunu yapar.Sorgulamayan kullar gerçeği algılayamaz.Saygılar...

25 Mart 2017 21:58
Türkiye'nin anayasa komedidrammı

Erol Işık Bey; Yazımdaki yasaları okumadan cevap verdiğinizi gördüm. Çoğunluğun mevcut insanları beğenmeme hakkı vardır. Bu yasalarda ise asla yoktur. İnsanlara dayatılmış insanları seçme şeklini nasıl oluyorda demokratik buluyorsunuz. 50 milyon seçmenin %90 ı mevcutları beğenmediğini varsayalım. Bunlar geçersiz veya katılmama şeklinde tepki koyuyorBunlar adam sayılmasın % 10 geçerli oy versin ve bunların dediği olsun. Bunun neresi demokratik .Mevcut seçim yasaları tamamen antidemokratiktir. Azınlıiğın hegomanyasına dayanır.

09 Ocak 2016 22:35
Bir gezinin düşündürdükleri (5) Makedonya

Gezinizin son kısmından başladım. Akıcı , anlaşılır ve zevkli yazılarınıza okumak ve bundan faydalanmak güzel oluyor. Tito konusu Ohrid te tavan yapıyor. Lakin ölürken beş parasız olduğunu bilmiyordum. Kendine yakışan gibi ölmüş. Allah rahmet eylesin.Diğer kısımlarınada bakacağım.Siz profesyonellerle gitmişsinizben maalesefamatörlerle gezmiştim. Şanslısınız..

27 Aralık 2015 08:07
 
Toplam blog
: 81
: 1191
Kayıt tarihi
: 13.02.11