Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gazetecilik mesleğine ilk olarak Hürriyet Haber Ajansı'nda muhabir olarak başladım. Daha sonra Ümit Zileli'nin yönetimindeki Klas FM'de radyo yayıncılığı yaptım. Bunu Kiss FM'deki programım takip etti. Ardından Karacan Yayıncılığa bağlı Number One Dergisi'nde önce Haber, sonra da Yazı İşleri Müdürü oldum. Aynı zamanda Playboy D..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
“Ev ödevleri” kim için?

Ali bey, tam zamaninda derdimize derman oldunuz. Coco ogluma nazar degdi bu sene. Cani hic odev yapmak istemiyor. Odevleri bastan savma yaptigi icin de ogretmenleri cok sikayetci. Oglum, biyolojik annesinde kaldigi icin de kontrol edemiyoruz. O da fazla ozen gostermiyor cocugun derslerine. Ogretmenleri annesinin fazla ilgilenmedigini soyliyor ve oldukca sikayetciler. Cuma gunu oglumuz geliyor, esim ciddi bir sekilde onunla konusacak. Yaziniz gercekten bana guc verdi. Ancak oglumuzun kendi sorumlulugunu ustlenmesi ve kendi basina derslerine ciddiyet gostermesi icin bize onereceginiz bir ekstra bilgi varsa cok sevinirim. Kendisi 11 yasinda, cok akilli ve uslu bir cocuktur. Okul notlari cok dusuk degil ama son zamanlarda 16 uzerinden 11 ve 12 gibi rakamlar aldi. 20 uzerinden 14 ve 12'si var. odevleri de maalesef 20 uzerinden 9 ve 8 almis gecenlerde. Biz internet basinda onun notlarini gorup sac-bas yolmaya basladik, ne olur bize biraz akil verin.

09 Kasım 2015 20:21
Bir kere de savaş ölse...

Tam da zamaninda yazilmis cok anlamli ve guzel bir yazi, ellerine saglik arkadasim.

27 Temmuz 2015 18:45
Kocalar neden karılarından önce ölüyorlar?

Kadin vir vir vir konusur, erkek ise icine atar. Bence butun sebep bu. Yani kendimden biliyorum :D O yuzden esime fazla vir vir etmiyorum.

09 Temmuz 2015 23:20
 
Toplam blog
: 50
: 8547
Kayıt tarihi
: 13.09.11